Wespennest verwijderen

Wespennest verwijderen of bestrijden…

Ga niet zelf een wespennest verwijderen, schakel een expert in

U heeft een wespennest aangetroffen? 
Bijvoorbeeld in of naast uw huis?
Vervelend. Wat te doen? 

Het is belangrijk om te beseffen dat een wespennest verwijderen vakmanschap en inzicht vergt. Het is ons vak. Wij geven dan ook garantie op de manier waarop wij een wespennest verwijderen. U weet zeker dat u van het probleem af bent.

Tracht nooit de uitvliegopening(en) van een nest dicht te stoppen. De wespen zullen net zolang zoeken of knagen tot ze een andere uitgang hebben gevonden. Op die manier kunnen ze in grote aantallen ook binnen een gebouw terechtkomen.

Wespennest verwijderen? Bel Rimdo Ongediertebestrijding

Wat kost een wespen nest verwijderen eigenlijk? Dit is afhankelijk van de plek waar het wespen nest zich bevindt. Wij hebben op dit moment een speciale aanbiedingsprijs: Wespen nest verwijderen vanaf € 65,00.

Wij onderscheiden ons op het gebied van kwaliteit en service: u weet zeker dat het probleem opgelost wordt. Wij zijn een EVM (Stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierpreventie) gediplomeerd bedrijf en zijn lid van het KAD (Kennis- en Adviescentrum Dierplagen) Dit betekent dat we altijd op de hoogte zijn van de meest actuele en effectieve bestrijdingsmiddelen en technieken.

wespennest-verwijderen-rimdo-ongediertebestrijdingWespennest-verwijderen-Waddinxveen

Rimdo-ongediertebestrijding-wespennest-verwijderenwespennest-verwijderen-Zoetermeer

Meer weten over hoe wij een wespennest bestrijden?

Bel 0172-508931 of stuur een e-mail voor een bestrijding