Werkwijze

​Werkwijze ongediertebestrijding

Rimdo Ongediertebestrijding voor inspectie, advies, wering en bestrijding van ongedierte.

Er zijn honderden soorten insecten die op welke manier dan ook voor hinder zorgen, maar omdat elk soort weer een andere bestrijding vereist, is determinatie als eerste stap van het grootste belang.

Na een melding van ongedierte gaan we van start met een inspectie. De resultaten t.a.v. te nemen en bouwkundige maatregelen worden met u besproken.

Natuurlijk adviseren wij u welke preventieve maatregelen u zelf kunt nemen om overlast in de toekomst door ongedierte te voorkomen. Dit kan vogelwering onder dakpannen, roosters in de stootvoeg openingen of het aanbrengen van een muis werende pasta zijn. Na het nemen van de besproken maatregelen kan tot bestrijding worden overgegaan.

Bestrijding is een belangrijk bestanddeel van het werk dat RimdoOngediertebestrijding al sinds 1995 uitvoert. Anderzijds is voorkomen nog altijd beter dan genezen.

Rimdo Ongediertebestrijding kan een bijdrage leveren voor wat betreft ongedierte preventie, bestrijding en verslaglegging in het, AIB, BRC, Global Gap, GMP, Pharma, HACCP, IFS, M&S of TESCO systeem van de klant.

Bel 0172-508931 of stuur een e-mail voor een bestrijding