Wordt u geplaagd door ongedierte in Zoetermeer?

U heeft een bedrijf of woning in Zoetermeer en u heeft last van ongedierte? Dan wilt u zo snel mogelijk een oplossing. In zo’n geval kunt u rekenen op onze deskundigheid. Met meer dan 20 jaar ervaring in de regio zijn wij bekend met ieder probleem.

Ongedierte in Zoetermeer

Als u last heeft van ongedierte, dan bent u niet de enige. In het centrum maar ook de omringende wijken zijn het leefgebied van verschillende soorten ongedierte. Veelvoorkomende plagen zijn onder andere kleine insecten zoals zilvervisjes, kakkerlakken, maar ook muizen. Dit ongedierte krijgt veel kans in de hoogbouw. Slecht werkende afvoer- en ventilatiesystemen en kieren in muren zijn factoren die hand in hand gaan met ongedierteproblematiek. Doordat woningen dicht op elkaar gebouwd zijn is besmettingsgevaar aanwezig: ongedierte kan zich gemakkelijk verspreiden door de buurt.

Rimdo: de specialist voor ongediertebestrijding in Zoetermeer

Waarom kiezen inwoners van Zoetermeer voor Rimdo Ongediertebestrijding?

Gediplomeerde ongediertebestrijder
Wij zijn een EVM-gediplomeerd bedrijf (Stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierpreventie) en lid van brancheorganisatie Platform Plaagdierbeheersing Nederland (PLA..N). Dit betekent dat we altijd op de hoogte zijn van de meest actuele en effectieve bestrijdingsmiddelen en technieken.

Uitstekende staat van dienst
In de loop der jaren hebben wij een zeer gevarieerd klantenbestand opgebouwd. Onze klanten beoordelen onze diensten zeer positief, en Rimdo Ongediertebestrijding is een begrip geworden in de regio Zoetermeer.

Meer dan 20 jaar ervaring in de regio
Door onze ruime ervaring hebben we elk type probleem langs zien komen en opgelost. Onze ongediertebestrijders komen dus nooit voor verrassingen te staan. Voor elke plaag heeft Rimdo een oplossing!

Snelle service
U wilt liever nog vandaag dan morgen van uw ongedierteprobleem af? Bij Rimdo begrijpen wij dat. Gelukkig is de oplossing slechts één telefoontje verwijderd. U kunt erop rekenen dat u binnen enkele dagen geholpen wordt.

Adviserende rol
Wij zijn er trots op onze klanten altijd uitgebreid advies te geven over wering en preventie. Zo zorgen we er samen voor dat het bij een eenmalige plaag blijft. En wij niet steeds terug hoeven te komen!

Wilt u meer weten over preventieve maatregelen tegen ongedierte, of een bestrijding aanvragen?

Neem contact op

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.