Heeft u last van ongedierte in Woerden?

U heeft een bedrijf of woning in Woerden en wordt geplaagd door ongedierte? Gelukkig is de oplossing slechts één telefoontje verwijderd. Met meer dan 20 jaar ervaring in de regio lossen wij ieder probleem vakkundig en snel voor u op. 

Ongedierte in Woerden

U bent niet de enige die last heeft van ongedierte. Woningen en bedrijfspanden vormen de leefgebieden van verschillende soorten ongedierte. Veel voorkomende plagen zijn kleine insecten zoals zilvervisjes, bedwantsen, kakkerlakken en muizen. Als u eenmaal wordt geconfronteerd met de aanwezigheid van ongedierte, wacht dan niet langer en kies voor een duurzame vorm van ongediertebestrijding.

Rimdo: de specialist voor ongediertebestrijding in Woerden

Waarom kiezen inwoners van Woerden voor Rimdo Ongediertebestrijding? 

Gediplomeerde ongediertebestrijder
Wij zijn een EVM-gediplomeerd bedrijf (Stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierpreventie) en lid van brancheorganisatie Platform Plaagdierbeheersing Nederland (PLA..N). Dit betekent dat wij de kennis in huis hebben van de meest effectieve en actuele bestrijdingsmiddelen en technieken.

Snel ter plaatse
Op het moment dat u last heeft van ongedierte, wilt u daar zo snel mogelijk vanaf. Bij Rimdo begrijpen wij dat. U wordt binnen enkele dagen geholpen.

Uitstekende staat van dienst
Onze klanten beoordelen onze diensten als zeer positief. Rimdo is al meer dan 20 jaar een vertrouwd adres voor ongediertebestrijding in Woerden en omstreken.

Adviserende rol
We merken dat het vaak ontbreekt aan kennis wat te doen bij ongedierte. Onze specialisten delen hun kennis graag. U krijgt altijd advies over wering en preventie. Zo zorgen we er samen voor dat het bij een eenmalige plaag blijft.

Wilt u advies van een ongedierte-expert?

Neem snel contact op

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.