Last van ongedierte in Leiden?

U heeft een bedrijf of woning in Leiden en u heeft last van ongedierte? U heeft zo snel mogelijk een oplossing nodig. In zo’n geval kunt u rekenen op onze vakkundigheid. Met meer dan 20 jaar ervaring in de regio zijn wij bekend met ieder probleem. 

Wij bestrijden succesvol en snel ongedierte in uw huis of onderneming. 

Waar heeft Leiden last van?

Als u last heeft van ongedierte, dan bent u niet de enige. Leiden is met haar oude centrum en panden een gemakkelijke prooi voor ongedierte. Veelvoorkomende plagen zijn onder andere muizen, ratten en kakkerlakken. Ook zilvervisjes of papiervisjes zijn voor veel Leidenaren een terugkomende ergernis. Dit ongedierte krijgt veel kans in de oude Leidse huizen. Deze huizen zijn vaak slecht geïsoleerd. Holle muren, oude voegen, slecht werkende afvoer- en ventilatiesystemen zijn factoren die de kans op ongedierte vergroten. Doordat de huizen dicht op elkaar zijn gebouwd is besmettingsgevaar ook aanwezig: ongedierte kan zich gemakkelijk verspreiden door de stad.

Rimdo: de specialist voor ongediertebestrijding in Leiden

Waarom kiezen inwoners van Leiden voor Rimdo Ongediertebestrijding?

Gediplomeerde ongediertebestrijder
Wij zijn een EVM-gediplomeerd bedrijf (Stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierpreventie) en lid van brancheorganisatie Platform Plaagdierbeheersing Nederland (PLA..N). Dit betekent dat we altijd op de hoogte zijn van de meest actuele en effectieve bestrijdingsmiddelen en -technieken.

Uitstekende staat van dienst
In de loop der jaren hebben wij een zeer gevarieerd klantenbestand opgebouwd. Onze klanten beoordelen onze diensten zeer positief, en Rimdo Ongediertebestrijding is een begrip geworden in de regio.

Snelle service
Wij begrijpen dat u snel van uw ongedierteprobleem af wilt. De oplossing is slechts één telefoontje weg. U kunt erop rekenen dat u binnen enkele dagen geholpen wordt.

Adviserende rol
Wij geven advies aan klanten over wering en verbetering. Zo zorgen we ervoor dat het bij een eenmalige plaag blijft en Rimdo Ongediertebestrijding niet steeds terug hoeft te komen.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.