Wordt u geplaagd door ongedierte in Gouda?

U heeft een bedrijf of woning in Gouda en u heeft last van ongedierte? Dan is de oplossing in de buurt. Met meer dan 20 jaar ervaring in de regio lossen wij ieder probleem op. Wij zijn gediplomeerd en wij gebruiken de nieuwste en meest efficiënte methodes om ongedierte te bestrijden.

Ongedierte in Gouda

Waar veel kaas is, kunnen muizen niet uitblijven. U bent niet de enige die last heeft van ongedierte. Woningen of bedrijfspanden zijn veelvoorkomende leefgebieden van verschillende soorten ongedierte. Veelvoorkomende plagen in zijn onder andere kleine insecten zoals zilvervisjes, kakkerlakken, muizen en ratten. Dit ongedierte krijgt veel kans in het oude centrum van de stad. Slecht werkende afvoer- en ventilatiesystemen en kieren in muren zijn factoren die hand in hand gaan met ongedierteproblematiek. Als u eenmaal wordt geconfronteerd met de aanwezigheid van ongedierte, wacht dan niet langer en kies voor een duurzame vorm van ongediertebestrijding.

Rimdo: de specialist voor ongediertebestrijding in Gouda

Waarom kiezen inwoners van Gouda voor Rimdo Ongediertebestrijding? 

Uitstekende staat van dienst
Onze klanten beoordelen onze diensten als zeer positief. Rimdo is al meer dan 20 jaar een vertrouwd adres voor ongediertebestrijding in Gouda en omstreken.

Snelle service
Op het moment dat u last krijgt van ongedierte wilt u daar zo snel mogelijk vanaf. Bij Rimdo begrijpen wij dat. De oplossing is binnen handbereik. U wordt altijd binnen enkele dagen geholpen.

Gediplomeerde ongediertebestrijder
Wij zijn een EVM-gediplomeerd bedrijf (Stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierpreventie) en lid van brancheorganisatie Platform Plaagdierbeheersing Nederland (PLA..N). Een dergelijke status betekent dat wij kennis hebben van de meest actuele en effectieve bestrijdingsmethoden en -middelen.

Adviserende rol
Wij geven graag advies over wering en verbetering. Samen zorgen we ervoor dat het bij een eenmalige plaag blijft.

Wilt u een blijvende oplossing?

Bel Rimdo

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.