Ongediertebestrijding in Bodegraven

Heeft u last van ongedierte in Bodegraven?

U woont in Bodegraven en wordt geplaagd door ongedierte? Gelukkig is de oplossing in de buurt. Met meer dan 20 jaar ervaring in de regio Bodegraven lost Rimdo Ongediertebestrijding ieder probleem vakkundig en snel voor u op. 

Ongedierte in Bodegraven

Er is niets om u voor te schamen als u last heeft van ongedierte. In Bodegraven bent u niet de enige. Woningen of bedrijfspanden zijn veelvoorkomende leefgebieden van verschillende soorten ongedierte. In Bodegraven zijn veelvoorkomende plagen kleine insecten zoals bedwantsen, kakkerlakken, maar ook muizen en ratten. Dit ongedierte krijgt veel kans in het oude centrum. Als u wordt geconfronteerd met de aanwezigheid van ongedierte, wacht dan niet langer en kies voor een duurzame vorm van ongediertebestrijding in Bodegraven.

Rimdo: de specialist voor ongediertebestrijding in Bodegraven

Waarom kiezen inwoners van Bodegraven voor Rimdo Ongediertebestrijding?

Service met een hoofdletter S
Op het moment dat u last krijgt van ongedierte, wilt u daar zo snel mogelijk vanaf. Bij Rimdo begrijpen wij dat. U wordt binnen enkele dagen geholpen.

Uitstekende staat van dienst
Onze klanten beoordelen onze diensten als zeer positief. Rimdo is al meer dan 20 jaar een vertrouwd adres voor ongediertebestrijding in Bodegraven en omstreken.

Gediplomeerde ongediertebestrijder
Wij zijn een EVM-gediplomeerd bedrijf (Stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierpreventie) en zijn lid van het KAD (Kennis- en Adviescentrum Dierplagen). Een dergelijke status betekent dat wij kennis hebben van de meest actuele en effectieve bestrijdingsmiddelen en -methoden.

Adviserende rol
Wij geven graag advies over wering en preventie. Zo zorgen we er samen voor dat het bij een eenmalige plaag blijft.

Wilt u meer weten?

Bel Rimdo

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.