Heeft u last van ongedierte in Bodegraven?

U heeft een bedrijf of woning in Bodegraven en wordt geplaagd door ongedierte? Gelukkig is de oplossing in de buurt. Met meer dan 20 jaar ervaring in de regio lossen wij ieder probleem vakkundig en snel voor u op.  Wij bestrijden succesvol en snel ongedierte in uw huis of onderneming.

Ongedierte in Bodegraven

Er is niets om u voor te schamen als u last heeft van ongedierte. U bent niet de enige. Woningen of bedrijfspanden zijn veelvoorkomende leefgebieden van verschillende soorten ongedierte. In Bodegraven zijn veelvoorkomende plagen kleine insecten zoals bedwantsen, kakkerlakken, maar ook muizen en ratten. Dit ongedierte krijgt veel kans in het oude centrum. Als u wordt geconfronteerd met de aanwezigheid van ongedierte, wacht dan niet langer en kies voor een duurzame vorm van ongediertebestrijding.

Rimdo: de specialist voor ongediertebestrijding in Bodegraven

Waarom kiezen inwoners van Bodegraven voor Rimdo Ongediertebestrijding?

Service met een hoofdletter S
Op het moment dat u last krijgt van ongedierte, wilt u daar zo snel mogelijk vanaf. Bij Rimdo begrijpen wij dat. U wordt binnen enkele dagen geholpen.

Uitstekende staat van dienst
Onze klanten beoordelen onze diensten als zeer positief. Rimdo is al meer dan 20 jaar een vertrouwd adres voor ongediertebestrijding in Bodegraven en omstreken.

Gediplomeerde ongediertebestrijder
Wij zijn een EVM-gediplomeerd bedrijf (Stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierpreventie) en lid van brancheorganisatie Platform Plaagdierbeheersing Nederland (PLA..N). Een dergelijke status betekent dat wij kennis hebben van de meest actuele en effectieve bestrijdingsmiddelen en -methoden. U bent bij ons in goede handen.

Adviserende rol
Wij geven graag advies over wering en preventie. Zo zorgen we er samen voor dat het bij een eenmalige plaag blijft.

Wilt u meer weten?

Bel Rimdo

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.