Ongediertebestrijding in Bodegraven; Rimdo helpt u verder!

Heeft u last van ongewenste dierlijke binnendringers in uw woning of bedrijfspand in Bodegraven? Rimdo is dan uw redder om de hoek! Met meer dan 25 jaar ervaring in de regio, lossen wij ieder ongedierteprobleem vakkundig en snel voor u op.  Wij bestrijden succesvol ongedierte in uw huis of onderneming en doen dat middels duurzame wijze.

Ongedierte in Bodegraven

Er is niets om u voor te schamen als u last van ongedierte heeft. U bent niet de enige. Er zijn genoeg woningen en bedrijfspanden waarbij dit het geval is en ook rondom zijn er veel leefgebieden van verschillende soorten ongedierte. Zo zijn er in Bodegraven veelvoorkomende plagen met kleine insecten zoals bedwantsen, kakkerlakken, maar ook muizen en ratten. Dit ongedierte krijgt veel kans in het oude centrum van Bodegraven. Zorg er dan ook altijd voor dat gaten en kieren binnen uw woning of pand goed zijn gedicht!


Wordt u desondanks alsnog geconfronteerd met de aanwezigheid van ongedierte? Wacht dan niet langer en kies voor een duurzame vorm van plaagdierbeheersing!

Neem direct contact op!

Zo gaat Rimdo in Bodegraven te werk

Duurzaam en effectief bestrijden zijn bij ons twee belangrijke onderdelen. In eerste instantie zullen we bij u thuis of bedrijfspand een inspectie uitvoeren. Tijdens deze inspectie checken wij de situatie en om welk ongedierte het gaat. Het kan namelijk zijn dat er meer ongedierte is, dan u denkt. Hebben we eenmaal de situatie in kaart? Dan bepalen we de bestrijdingsmethode. Het bestrijden gebeurt door ons zo duurzaam mogelijk voor het behoud van natuur en dier. Wij werken namelijk volgens de principes van Integrated Pest Management (IPM) waarbij wering een belangrijke rol speelt.


Kortom, ondervindt u last van ongedierte? Neem direct contact met ons op via onderstaand contactformulier of per telefoon via 0172-508931!


Wij helpen u ook van uw ongedierteprobleem af in: Alpen aan den Rijn, Gouda, Leiden, Woerden en Zoetermeer.

Waarom kiest de Bodegraver voor Rimdo Ongediertebestrijding?

Gediplomeerde ongediertebestrijder

We kunnen inmiddels wel stellen dat we een zeer bekwame ongediertebestrijder zijn. Dit is mede omdat we EVM-gediplomeerd zijn (Stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierpreventie). Daarnaast zijn wij tevens lid van Platform Plaagdierbeheersing Nederland (PLA..N). Dit is de grootste en bekendste brancheorganisatie binnen de ongediertebestrijding in Nederland. Kortom, bij ons bent u in goede handen!

Snelle service in Bodegraven

Bij overlast van ongedierte wilt u natuurlijk zo snel mogelijk van dit probleem af. Dat begrijpen wij als geen ander. Snelle service staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ons heeft u dan ook de garantie dat we binnen enkele dagen bij u op de stoep staan. Soms zelfs nog dezelfde middag. Dit is afhankelijk van de agenda en situatie. Want hoe eerder het probleem is opgelost., hoe beter. Zowel voor u als voor ons.

Uitstekende staat van dienst

Met trost kunnen we zeggen dat klanten ons gemiddeld een cijfer boven de 9 geven! Daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee en proberen onze service altijd bij iedere klant te evenaren. Benieuwd naar de 100+ reviews van onze klanten?


BEKIJK HIER ONZE REVIEWS!

Service met een hoofdletter ''S''

Het verlenen van service is binnen Rimdo een zeer belangrijke factor. Naast dat wij daadwerkelijk hard aan de slag gaan met het bestrijden van uw ongedierteprobleem, vinden wij het tevens noodzakelijk om u goed te informeren om ongedierte in het vervolg te voorkomen. Zo geven wij u advies over wering en preventie en zorgen we er samen voor dat het een eenmalige plaag blijft.

Onze bestrijdingsdiensten

Ongedierte bestrijden?

Wij helpen!

Neem contact met ons op!

Rimdo Plaagdierbeheersing
Aziëlaan 539
2408 HZ Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Plaagdierbeheersing uit Alphen aan den Rijn bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.