Last van ongedierte in Alphen aan den Rijn? 

U heeft een bedrijf of woning in Alphen aan den Rijn en u heeft last van ongedierte? Daarvoor heeft u natuurlijk zo snel mogelijk een oplossing nodig. Het is prettig om dan een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf in te schakelen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de regio. Wij zijn bekend met alle soorten ongedierte en de effectiefste bestrijdingsmethoden en bestrijden zo succesvol en snel ongedierte in uw huis of onderneming.

Ongedierte in Alphen aan den Rijn

Het is belangrijk om te beseffen dat u niet de enige bent die last heeft van ongedierte. Van muizen en wespen tot zilvervisjes en kakkerlakken, alle bekende soorten ongedierte komen voor. Bij ongedierte dreigt altijd een besmettingsgevaar: insecten kunnen zich gemakkelijk tussen gebouwen verspreiden door holle muren of oude voegen. Wij richten ons allereerst op een snelle oplossing van het probleem. Daarnaast zorgen we ervoor dat de overlast tot een minimum beperkt blijft. Ten slotte geven wij onze klanten waardevol advies ter verbetering van wering en hygiëne. Voorkomen is beter dan bestrijden, en zo zal het hopelijk de laatste keer zijn dat u last heeft van een ongedierteplaag.

Rimdo de specialist voor ongediertebestrijding in Alphen aan den Rijn

Waarom kiest de Alphenaar voor Rimdo Ongediertebestrijding?

Gediplomeerde ongediertebestrijder

Wij zijn een EVM-gediplomeerd bedrijf (Stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierpreventie) en lid van brancheorganisatie Platform Plaagdierbeheersing Nederland (PLA..N) Een dergelijke status betekent dat wij op het gebied van ongediertebestrijding altijd op de hoogte zijn van de meest actuele en effectieve bestrijdingsmiddelen en technieken. U bent bij ons in goede handen.

Uitstekende staat van dienst
Onze klanten beoordelen onze diensten zeer positief, en Rimdo Ongediertebestrijding is een begrip geworden in de regio. Met onze service en vakmanschap onderscheiden we ons van andere ongediertebestrijders.

Meer dan 20 jaar ervaring in de regio Alphen aan den Rijn

Ons bedrijf is gevestigd in Alphen aan den Rijn. We kennen alle ins en outs van de mogelijke problemen op het gebied van ongedierte in de regio. Door onze ruime ervaring hebben we alles wel eens langs zien komen en opgelost. Onze specialisten komen dus nooit voor verrassingen te staan en weten altijd de beste oplossing te vinden.

Snelle service
Wij begrijpen dat u snel van uw ongedierteprobleem af wilt. De oplossing is slechts één telefoontje weg. Binnen enkele dagen staan we bij u voor de deur en beginnen we aan het oplossen van uw probleem en het minimaliseren van overlast.

Adviserende rol
Wij bestrijden niet alleen ongedierte. Het is onze overtuiging dat het ook belangrijk is om klanten te vertellen over wering en preventie. Stappen die u zelf kunt nemen. Zo zorgen we ervoor dat het ongedierte niet steeds terug zal komen. Wij delen onze kennis graag met onze klanten.

Heeft u vragen over ongediertebestrijding in Alphen aan den Rijn?

Bel Rimdo

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.