Laat uw ongedierteprobleem in Alphen aan den Rijn en omstreken oplossen door Rimdo Ongediertebestrijding

Zuid-Holland is een laaggelegen provincie met geen tekort aan water, voedingsstoffen en broeierige zomeravonden. Perfect dus, voor levendigheid in de natuur. Veel van dat leven is prettig gezelschap, maar sommige dieren vormen een probleem voor de mens, "Ongedierte"! Heeft u in de buurt van Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Boskoop, Woerden, Gouda, Leiden of Zoetermeer last van ratten, muggen, kakkerlakken of ander ongedierte? Aarzelt u dan niet, en neem contact op met Rimdo Ongediertebestrijding. 

Rimdo Ongediertebestrijding werkt liefst preventief

Ongedierte is van alle tijden. Vandaag de dag worden er echter slimme ontwikkelingen bedacht die helpen om het ongedierte te voorkomen, in plaats van de dieren te doden bij een uitbraak. Rimdo Ongediertebestrijding reist dag in dag uit door Zuid-Holland om bedrijven en particulieren tips en oplossingen te geven. Ook doen wij regelmatig inspecties in de gehele regio. Door te letten op toegangswegen, voedingsbronnen en potentiële leefgebieden van ongedierte, verkleinen wij de kans op een uitbraak aanzienlijk. Goed voor uw reputatie.

Bel ons, en maak direct een afspraak!

Woont u in het Noordelijke gedeelte van Zuid-Holland en heeft u last van ongedierte, dan kunt u ons altijd
inschakelen voor bestrijding. Wij werken in de buurt van Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Boskoop, Woerden, Gouda, Leiden,  en Zoetermeer.

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.