De juiste aanpak voor elk soort ongedierte in Alphen aan den Rijn en omstreken

Rimdo Ongediertebestrijding vindt een milieuvriendelijke aanpak belangrijk. Daarom voeren wij onze werkzaamheden altijd uit volgens de principes van Integrated Pest Management. Bij IPM speelt wering een belangrijke rol. Door ongedierte geen reden of kans te geven om binnen te komen zijn heftige middelen niet nodig om ze te bestrijden. U kunt ons zowel op contract als ad hoc basis inschakelen.

Inspectie

Wij komen regelmatig op plekken waar geen uitbraak is, simpelweg om de potentiële toegangswegen voor insecten, vogels of andere indringers in kaart te brengen. Zo nodig dichten we die direct. Hiermee houden we bedrijven en huishoudens veilig.

Wering

Wij verzorgen effectieve wering, bijvoorbeeld met hygiënische maatregelen, vallen en bouwkundige aanpassingen. Zo minimaliseren we samen de kans op een uitbraak van een plaag in uw leef- of werkomgeving.

Advies

Bij inspectie komt ook advies kijken, over de maatregelen die u als bedrijf of huishouden kunt nemen om de risico’s op een uitbraak tot het minimum te beperken.

Bestrijding

Uitbraken komen steeds minder voor, maar ze zijn (nog) niet 100% te vermijden. Heeft u toch last van ongedierte, dan komen wij snel bij u langs. We zoeken uit welk plaagdier u op bezoek heeft, en nemen de meest effectieve maatregel. Wij blijven daarbij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op bestrijdingsgebied.

Wilt u meer weten?

Neem contact op

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.