Ongediertebestrijding Woerden

Ongediertebestrijding in Woerden e.o.

Heeft u last van ongedierte in Woerden?

U woont in Woerden en wordt geplaagd door ongedierte. Gelukkig is de oplossing slechts één telefoontje verwijderd. Met meer dan 20 jaar ervaring in de regio Woerden lost Rimdo Ongediertebestrijding ieder probleem vakkundig en snel voor u op.

Ongedierte in Woerden

In Woerden bent u niet de enige die last heeft van ongedierte. Woningen en bedrijfspanden vormen de leefgebieden van verschillende soorten ongedierte. In Woerden zijn veelvoorkomende plagen kleine insecten zoals zilvervisjes, bedwantsen, kakkerlakken en muizen. Als u eenmaal wordt geconfronteerd met de aanwezigheid van ongedierte, wacht dan niet langer en kies voor een duurzame vorm van ongediertebestrijding.

Rimdo: de specialist voor ongediertebestrijding in Woerden

Waarom kiezen inwoners van Woerden voor Rimdo Ongediertebestrijding?

Gediplomeerde ongediertebestrijder
Wij zijn een EVM (Stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierpreventie) gediplomeerd bedrijf en zijn lid van het KAD (Kennis- en Adviescentrum Dierplagen). Dit betekent dat wij kennis in huis hebben van de meest effectieve en actuele bestrijdingsmiddelen en technieken.

Snel ter plaatse
Op het moment dat u last heeft van ongedierte wilt u daar zo snel mogelijk vanaf. Bij Rimdo begrijpen wij dat. U wordt binnen enkele dagen geholpen.

Uitstekende staat van dienst
Onze klanten beoordelen onze diensten als zeer positief. Rimdo is al meer dan 20 jaar een vertrouwd adres voor ongediertebestrijding Woerden en omstreken.

Adviserende rol
We merken dat het vaak ontbreekt aan kennis wat te doen bij ongedierte. Onze specialisten delen hun kennis graag. U krijgt altijd advies over wering en preventie. Zo zorgen we er samen voor dat het bij een eenmalige plaag blijft.

Bel 0172-508931 of stuur een e-mail voor een bestrijding