Ongediertebestrijding Leiden

Ongediertebestrijding in Leiden

Last van ongedierte in Leiden?

U woont in Leiden en u heeft last van ongedierte. U heeft zo snel mogelijk een oplossing nodig. In zo’n geval kunt u rekenen op de vakkundigheid van Rimdo Ongediertebestrijding. Met meer dan 20 jaar ervaring in de regio zijn wij bekend met ieder probleem. Rimdo bestrijdt succesvol en snel ongedierte in huis, kantoor of opslag.

Waar heeft Leiden last van?

Als u last heeft van ongedierte, dan bent u niet de enige. Leiden is met haar oude centrum en panden een gemakkelijke prooi voor ongedierte. Veelvoorkomende plagen zijn onder andere muizen, ratten en kakkerlakken. Ook zilvervisjes of papiervisjes zijn voor veel Leidenaren een terugkomende ergernis. Dit ongedierte krijgt veel kans in de oude Leidse huizen. Deze huizen zijn vaak slecht geïsoleerd. Holle muren, oude voegen, slecht werkende afvoer- en ventilatiesystemen zijn factoren die de kans op ongedierte vergroten. Doordat de huizen dicht op elkaar zijn gebouwd is besmettingsgevaar ook aanwezig: ongedierte kan zich gemakkelijk verspreiden door de stad.

Rimdo de specialist voor ongediertebestrijding in Leiden

Waarom kiest de Leidenaar voor Rimdo Ongediertebestrijding?

-Gediplomeerde ongediertebestrijder
Wij zijn een EVM (Stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierpreventie) gediplomeerd bedrijf en zijn lid van het KAD (Kennis- en Adviescentrum Dierplagen). Dit betekent dat we altijd op de hoogte zijn van de meest actuele en effectieve bestrijdingsmiddelen en technieken.

-Uitstekende staat van dienst
In de loop der jaren hebben wij een zeer gevarieerd klantenbestand opgebouwd. Onze klanten beoordelen onze diensten zeer positief, en Rimdo Ongediertebestrijding is een begrip geworden in de regio.

-Meer dan 20 jaar ervaring in de regio Leiden
Door onze ruime ervaring hebben we elk probleem wel eens langs zien komen en opgelost. Onze specialisten komen dus nooit voor verrassingen te staan en weten altijd de beste oplossing te vinden.

-Snelle service
Wij begrijpen dat u snel van uw ongedierteprobleem af wilt. De oplossing is slechts één telefoontje weg. U kunt erop rekenen dat u binnen enkele dagen geholpen wordt.

-Adviserende rol
Wij geven advies aan klanten over wering en verbetering. Zo zorgen we ervoor dat het bij een eenmalige plaag blijft en Rimdo Ongediertebestrijding niet steeds terug hoeft te komen.

Bel 0172-508931 of stuur een e-mail voor een bestrijding