Ongediertebestrijding Alphen aan den Rijn

Ongediertebestrijding in Alphen aan den Rijn…

Last van ongedierte in Alphen aan den Rijn?

U woont in Alphen aan den Rijn en u heeft last van ongedierte. Daarvoor heeft u natuurlijk zo snel mogelijk een oplossing nodig. Het is prettig om dan een professional in te schakelen: Rimdo Ongediertebestrijding. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de regio Alphen aan den Rijn. Onze specialisten zijn bekend met alle soorten ongedierte en de effectiefste bestrijdingsmethoden. Rimdo bestrijdt succesvol en snel ongedierte in huis, kantoor of opslag.

Ongedierte in Alphen aan den Rijn

Het is belangrijk om te beseffen dat u niet de enige bent die last heeft van ongedierte. Van muizen en wespenoverlast tot zilvervisjes en kakkerlakken, alle bekende soorten ongedierte komen voor in Alphen aan den Rijn. Bij ongedierte dreigt altijd een besmettingsgevaar: insecten kunnen zich gemakkelijk tussen huizen verspreiden door holle muren of oude voegen. Onze specialisten richten zich allereerst op een snelle oplossing van het probleem. Daarnaast zorgen we ervoor dat de overlast tot een minimum beperkt blijft. Ten slotte geven wij onze klanten waardevol advies ter verbetering van wering en hygiëne. Voorkomen is beter dan oplossen, en zo zal het hopelijk de laatste keer zijn dat u last heeft van een ongedierteplaag.

Rimdo de specialist voor ongediertebestrijding in Alphen aan den Rijn

Waarom kiest de Alphenaar voor Rimdo Ongediertebestrijding?

Gediplomeerde ongediertebestrijder
Wij zijn een EVM (Stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierpreventie) gediplomeerd bedrijf en lid van het KAD (Kennis- en Adviescentrum Dierplagen). Een dergelijke status betekent dat wij op het gebied van ongediertebestrijding altijd op de hoogte zijn van de meest actuele en effectieve bestrijdingsmiddelen en technieken. U bent bij ons in goede handen.

Uitstekende staat van dienst
Onze klanten beoordelen onze diensten zeer positief, en Rimdo Ongediertebestrijding is een begrip geworden in de regio. Met onze service en vakkundigheid onderscheiden we ons van andere ongediertebestrijders.

Meer dan 20 jaar ervaring in de regio Alphen aan den Rijn
Ons bedrijf is gevestigd in Alphen aan den Rijn. We kennen alle ins- en outs van de mogelijke problemen op het gebied van ongedierte in de regio. Door onze ruime ervaring hebben we alles wel eens langs zien komen en opgelost. Onze specialisten komen dus nooit voor verrassingen te staan en weten altijd de beste oplossing te vinden.

Snelle service
Wij begrijpen dat u snel van uw ongedierteprobleem af wilt. De oplossing is slechts één telefoontje weg. Binnen enkele dagen staan we bij u voor de deur en beginnen we aan het oplossen van uw probleem en het minimaliseren van overlast.

Adviserende rol
Wij bestrijden niet alleen ongedierte. Het is onze overtuiging dat het ook belangrijk is klanten te vertellen over wering en preventie. Stappen die uzelf kunt nemen. Zo zorgen we ervoor dat het ongedierte niet steeds terug zal komen. Wij delen onze kennis graag met onze klanten.

Bel 0172-508931 of stuur een e-mail voor een bestrijding