Bestrijden van muizen

Bestrijden van muizen…

De muizen komen er weer aan

Muizen bestrijden is nodig als de temperatuur daalt. Vanaf het najaar is het muizenseizoen in huizen, kantoren, winkelpanden en bedrijven door heel Nederland. In de natte en koudere periode zoeken ze de droogte en warmte op. Uw huis bijvoorbeeld is dan voor hen de ideale plek om te verblijven en te overleven. Eenmaal binnen zijn ze niet meer van plan op vrijwillige basis weg te gaan. U zit met de problemen. Muizen knagen aan alles wat los en vast zit. Daarnaast verontreinigen ze voedsel in de keuken en opslag omdat ze alles eten wat ze tegenkomen. Nee, muizen in huis, kantoor- of winkelpand of bedrijf is bepaald geen pretje. U wilt er snel van af.

rimdo-ongediertebestrijding-muizen-bestrijden-producten
Kieren dichten met pasta

Schakel een professional in

Er bestaan heel wat manieren om ze zelf te bestrijden, maar de praktijk wijst uit dat dit meestal niet lukt. Muizen bestrijden door een professionele muizenbestrijder in te schakelen is eigenlijk altijd de beste oplossing.

Voorkomen…

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Hou de boel schoon en zorg dat er geen voedselbronnen aanwezig zijn. Er zijn mogelijkheden om muizen te voorkomen door uw huis, kantoor-, winkelpand of bedrijf schoon te houden, uw voorraad regelmatig te inspecteren, en openingen af te dichten. Een muis kan al door een gaatje van een halve centimeter uw huis, kantoor-, winkelpand of bedrijf binnenkomen! Effectief muizen bestrijden vergt kennis over de verschillende bestrijdingsmethodes, maar zeker ook kennis van de soorten en hun leefgewoontes.

rimdo-ongediertebestrijding-muizen-bestrijden-bijenbekje
Bijenbekje in spouwmuuropening

Muizen brengen meer problemen met zich mee

Als u last heeft van muizen, is het meest duidelijke bewijs natuurlijk als u er één in uw huis, kantoor-, winkelpand of bedrijf ziet rennen. Maar ook zonder ze te zien, kunnen ze zich in uw huis bevinden. Hoe weet u dat u last heeft van muizen? Krassende geluiden zijn een belangrijke indicatie. Ook weet u het als u de ‘donkere’ keutels die ze achterlaten ziet en/of u de penetrante lucht van de urine ruikt. Het is natuurlijk hoogst irritant als dit alles u wakker houdt of u niet meer rustig op de bank kunt gaan zitten, uit angst dat er ineens wel een muis tevoorschijn komt. Het normale leven wordt onmogelijk gemaakt. Muizen bestrijden door een professionele muizen bestrijder is dan de ultieme oplossing.

U bent niet de enige die bang is voor muizen

Muizen kunnen nu eenmaal angst en onrust veroorzaken als ze gesignaleerd worden. Ook kan er schaamte optreden, omdat ze vaak worden geassocieerd met slechte hygiëne. Muizen in huis is voor niemand een pretje. Als u ook maar het idee heeft dat u een muizenprobleem heeft, schroom dan niet om contact op te nemen om ze door ons te laten bestrijden. Rimdo Ongediertebestrijding heeft meer dan 20 jaar ervaring met muizen bestrijden en weet precies wat het beste werkt in uw situatie. Onze ervaren professionals staan snel op de stoep om het probleem voor u op te lossen.

rimdo-ongediertebestrijding-muizenval
Controle van lokaasdoosje

Uw plaatselijke expert helpt u graag bij het bestrijden van muizen

De veiligste en meest efficiënte muisbestrijdingsmethoden worden gedaan door getrainde professionals op het gebied van ongediertebestrijding. Neem contact met ons op voor een inspectie, advies of muizen bestrijding.

Meer weten over hoe wij muizen bestrijden?

Bel 0172-508931 of stuur een e-mail voor een bestrijding