Zilvervisjes bestrijden door ervaren bestrijder

Zilvervisjes, ovenvisjes of papiervisjes komen algemeen voor in huizen, van de warme zolder tot inpandige schuurtjes. Ze eten schimmels maar ook papier en katoen. Ze zijn lichtschuw en leven overdag verscholen. Bij grote aantallen kunnen ze schade veroorzaken aan o.a. papier, behang, boeken, kleding en synthetische materialen. Velen hebben er bovendien een vies gevoel bij.

Wat zelf doen tegen zilver-,  papier- of ovenvisjes?

Zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes bestrijden is mogelijk met insecticiden, maar dit is meestal geen langdurige oplossing. Ze verplaatsen zich razendsnel en onder alle omstandigheden. Wist u dat veel van de uitbraken tegenwoordig veroorzaakt woorden door online aankopen? Tel daar de steeds gunstigere huisklimaten van nieuwbouw bij op, en u begrijpt waarom ze in de afgelopen decennia in aantallen toenemen.

Wanneer schakelt u een bestrijder in?

Heeft u in Alphen aan den Rijn of omliggende plaatsen zo veel zilvervisjes, ovenvisjes of papiervisjes dat uw boeken- of klerenkast in gevaar komt, dan is het verstandig om er iets aan te doen. Wij werken in Alphen aan den Rijn en omstreken aan professionele oplossingen voor dit probleem. Met Integrated Pest Management en de juiste adviezen, zorgen wij ervoor dat de plaag niet meer gemakkelijk terugkomt. Neem vrijblijvend kontakt op voor mogelijkheden en een afspraak.

Zilvervisjes bestrijden?

Wij helpen!

Neem contact met ons op!

Al onze bestrijdingsdiensten

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.