Bescherm uw papier tegen papiervisjes met Rimdo

Zilvervisjes en papiervisjes zijn insectachtige wezentjes die hun tijd graag doorbrengen in huizen, warme zolders en comfortabele schuurtjes. Ze eten schimmels, maar ook papier en katoen, wat ze schadelijk kan maken voor mensen. Sommige astmapatiënten krijgen bovendien klachten van de vervellingen van zilvervisjes. Velen hebben er bovendien een slecht gevoel bij.

Kan ik zelf iets tegen zilver- en papiervisjes
doen?

Het is mogelijk om insecticiden te gebruiken tegen zilvervisjes, maar dit is meestal geen langdurige oplossing. Zilvervisjes verplaatsen zichzelf nu eenmaal razendsnel en onder alle omstandigheden. Wist u dat veel van de uitbraken tegenwoordig veroorzaakt woorden door aankopen via webshops? Tel daar de steeds gunstigere huisklimaten van nieuwbouw bij op, en u begrijpt waarom de zilvervisjes in de afgelopen decennia in aantallen toenemen.

Wanneer schakelt u Rimdo Ongediertebestrijding in?

Heeft u in Zuid-Holland zo veel zilvervisjes dat uw boeken- of klerenkast in gevaar komt, dan is het wel verstandig om er iets aan te doen. Rimdo Ongediertebestrijding werkt in Zuid-Holland, als in de regio van Alphen aan den Rijn aan professionele oplossingen voor dit probleem. Met Integrated Pest Management en de juiste adviezen, zorgen wij ervoor dat de plaag niet meer gemakkelijk terugkomt.

Neem contact op

Wilt u meer weten?

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.