Laat u niet steken, bel een pro in wespennesten verwijderen

Een wespennest. Te herkennen aan af- en aanvliegende wespen. Soms kunt u het nest zelfs zien hangen, maar vaak zit het verstopt onder dakpannen of in andere moeilijk te bereiken plekken. Wespen laten hun nest niet zomaar verwijderen: ze zullen het met hand en tand verdedigen tegen alle mogelijke bedreigingen. Verwijderen is vakmanschap, dus laat dat ook aan een professional over.   

Blijf bij wespen uit de buurt

Een steek is nooit prettig, maar het wordt levensgevaarlijk als u allergisch bent. Een wespenallergie is niet aangeboren: deze kan in de loop van uw leven ontstaan na een aantal steken. Zo kan het gebeuren dat u op uw veertigste ineens ademhalingsproblemen krijgt als u gestoken bent. Het is dan zaak om direct naar een ziekenhuis te gaan voor antihistamine.

Ook als u niet allergisch bent, is het verstandiger om niet zelf actie te gaan ondernemen. Dichtstoppen van de toegangswegen heeft bijvoorbeeld geen zin: de wespen knagen zich een nieuw gat. Bel voor de verwijdering een professional.

Aanbiedingsprijs wespennest verwijderen: vanaf € 65,00 

De kosten van het verwijderen van een wespennest kunnen variëren, maar wij hebben momenteel een aanbieding vanaf € 65,00. Daarbij biedt Rimdo de garantie dat het nest ook echt verwijderd wordt: wij gebruiken namelijk de modernste technieken.

Loop geen risico en neem direct contact op

Bel Rimdo

Wilt u meer weten?

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.