Last van wespen? Bel een pro in wespennesten bestrijden en verwijderen

Een wespennest is te herkennen aan af- en aanvliegende wespen. Soms kunt u het nest zelfs zien hangen, maar vaak zit het verstopt onder dakpannen of op andere moeilijk te bereiken plekken. Wespen laten hun nest niet zomaar bestrijden of verwijderen: ze zullen het met hand en tand verdedigen tegen alle mogelijke bedreigingen. 

Bestrijden of verwijderen is vakmanschap, dus laat dat ook aan een professional over.   

Blijf bij wespen uit de buurt

Een steek is nooit prettig, maar het wordt levensgevaarlijk als u allergisch bent. Een wespenallergie is niet aangeboren: deze kan in de loop van uw leven ontstaan na een aantal steken. Zo kan het gebeuren dat u op uw veertigste ineens ademhalingsproblemen krijgt als u gestoken bent. Het is dan zaak om direct naar een ziekenhuis te gaan voor antihistamine.

Ook als u niet allergisch bent, is het verstandiger om niet zelf actie te gaan ondernemen. Dichtstoppen van de toegangswegen heeft bijvoorbeeld geen zin: de wespen knagen een nieuw gat en kunnen daarbij naar binnen komen. 

Bel voor de bestrijding of verwijdering Rimdo Ongediertebestrijding.

Wespennest bestrijden met garantie...

De kosten van het verwijderen van een wespennest kunnen variëren door de plaats waar ze zitten. Rimdo biedt de garantie dat het nest ook echt gedood wordt: wij gebruiken ervaring en de modernste technieken.

Loop geen risico en neem direct contact op

Bel Rimdo

Wilt u meer weten?

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.