Wespennest op een vakkundige en veilige wijze laten bestrijden

Een wespennest is te herkennen aan af- en aanvliegende wespen. Soms kunt u het nest  zien hangen, maar vaak zit het verstopt onder dakpannen of op andere moeilijk te bereiken plekken. Ze laten hun nest niet zomaar bestrijden of verwijderen: ze zullen het met hand en tand verdedigen tegen alle mogelijke bedreigingen. Bestrijden van wespen, of een wespennest verwijderen is vakmanschap. Zelf bestrijden kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Laat het bestrijden van een wespennest daarom over aan een professional!

Blijf bij wespen uit de buurt

Een steek is nooit prettig, maar het wordt levensgevaarlijk als u allergisch bent. Een wespenallergie is niet aangeboren: deze kan in de loop van uw leven ontstaan na een aantal steken. Zo kan het gebeuren dat u op latere leeftijd ineens ademhalingsproblemen krijgt als u gestoken bent door een wesp. Het is dan zaak om direct naar een ziekenhuis te gaan voor antihistamine.

Ook als u niet allergisch bent, is het niet verstandig om zelf actie te gaan ondernemen. Dicht stoppen van de toegangswegen heeft geen zin: ze knagen een nieuw gat en kunnen daarbij naar binnen komen.

Bel voor een bestrijding 0172-508931.

Wespennest bestrijden met garantie...

De kosten voor het wespennest verwijderen of  wespennest bestrijden kunnen variëren door de plaats waar ze zitten. Wij gebruiken ervaring en de modernste technieken bij de bestrijding. Op een door ons uitgevoerde wespenbestrijding geven wij het hele seizoen garantie.


Loop geen risico en neem direct contact op voor mogelijkheden en een afspraak.

Bel Rimdo

Wilt u meer weten?

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.