Laat u niet steken, bel een pro in wespennesten verwijderen

Een wespennest. Te herkennen aan af- en aanvliegende wespen. Soms kunt u het nest zelfs zien hangen, maar vaak zit het verstopt onder dakpannen of in andere moeilijk te bereiken plekken. Wespen laten hun nest niet zomaar verwijderen: ze zullen het met hand en tand verdedigen tegen alle mogelijke bedreigingen. Verwijderen is vakmanschap, dus laat dat ook aan een professional over.   

Laat uw bedwantsen bestrijden door Rimdo Ongediertebestrijding;

Blijf bij wespen uit de buurt

Een steek is nooit prettig, maar het wordt levensgevaarlijk als u allergisch bent. Een wespenallergie is niet aangeboren: deze kan in de loop van uw leven ontstaan na een aantal steken. Zo kan het gebeuren dat u op uw veertigste ineens ademhalingsproblemen krijgt als u gestoken bent. Het is dan zaak om direct naar een ziekenhuis te gaan voor antihistamine.

Ook als u niet allergisch bent, is het verstandiger om niet zelf actie te gaan ondernemen. Dichtstoppen van de toegangswegen heeft bijvoorbeeld geen zin: de wespen knagen zich een nieuw gat. Bel voor de verwijdering een professional.

Aanbiedingsprijs wespennest verwijderen: vanaf € 65,00 

De kosten van het verwijderen van een wespennest kunnen variëren, maar wij hebben momenteel een aanbieding vanaf € 65,00. Daarbij biedt Rimdo de garantie dat het nest ook echt verwijderd wordt: wij gebruiken namelijk de modernste technieken.

Loop geen risico en neem direct contact op

Bel Rimdo
Rimdo bestrijdt bedwantsen in de hele regio Zuid-Holland en daarbuiten;

Wilt u meer weten?

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.