Niet behandelde vlooien problemen worden een plaag

Uw hond of kat is vatbaar voor vlooien en kan deze ook op u overdragen. Vlooien overleven niet op de mens, maar ze doen helaas wel proefbeten. Tijdens deze proefprik veroorzaken zij huidirritaties, en in zeldzame gevallen ook ziektes. Niet behandelde vlooienproblemen transformeren door de snelle voortplanting snel in een plaag en zijn vaak lastig om weer vanaf te komen. 

Zelf vlooien bestrijden

De dierenarts biedt middeltjes die uw hond of kat van hun vlooien af helpen. Deze kunt u het beste preventief gebruiken, want als u ze eenmaal in uw huis heeft, komt u daar moeilijk van af. De eitjes blijven namelijk in de kleinste gaatjes zitten, en komen uit als ze daar klaar voor zijn. Ze kunnen wel een jaar overleven.


Spuitbussen

Behandelen met spuitbussen werkt acuut, maar het zal weinig effect hebben op de lange termijn. Vlooien zijn namelijk mobiel, dus als u de ene ruimte behandeld heeft, komen ze gemakkelijk via de andere weer terug. Bovendien blijven de eitjes gewoon in leven. 

Schakel een professional in

Wij weten de oplossing als u in huis een vlooiennest heeft en nemen de juiste maatregelen bij het vlooien bestrijden. U merkt al na dag 1 een snelle afname. Het kan zijn dat een nabehandeling na 6-8 weken nodig is. 


Wilt u meer weten? 

Neem vrijblijvend kontakt op voor mogelijkheden en een afspraak.

Neem contact op

Wilt u meer weten?

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.