Vliegen bestrijden in huis: bel Rimdo Ongediertebestrijding

Vliegen hoppen van uw voedsel op rottend afval, op hondenpoep en terug op uw bord. Ze zijn daarom niet alleen vies, maar in potentie ook gevaarlijk voor uw gezondheid. In sommige gevallen verspreiden ze ernstige infectieziekten, maar braken en diarree zijn ook geen pretje.

Vele verschillende soorten

In Nederland zijn er vele soorten vliegen. De wijfjes komen op vlees af, mannetjes hebben voorkeur voor bloemen. Plagen zijn meestal het gevolg van een dood dier dat ergens is achtergebleven. In de kruipruimte of spouwmuur bijvoorbeeld? Hier leggen vliegen eitjes in, die als larven het kadaver verwerken. Dit kan een ware explosie van vliegen in uw binnenruimte veroorzaken.

Rimdo Ongediertebestrijding spoort de bron van de vliegen op

Bemerkt u een plotselinge toename in de hoeveelheid vliegen in uw huis of bedrijf? Het vinden van de oorzaak is vaak niet gemakkelijk. Rimdo Ongediertebestrijding gebruikt ervaring, getopt met moderne apparatuur om direct naar de kern van het probleem te gaan. Wij traceren eventueel het lijk en ruimen dat op als we erbij kunnen. Zo niet, dan vinden we een andere oplossing om u van dit probleem af te helpen. 

Bel Rimdo direct

Wilt u meer weten?

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.