Vliegenplaag bestrijden door ervaren vliegenbestrijder

Vliegen zijn alles eters en hoppen daarbij van rottend afval via hondenpoep zo op het voedsel op uw bord. Ze zijn daarom niet alleen vies, maar kunnen ook een gevaar voor uw gezondheid zijn. In sommige gevallen verspreiden vliegen ernstige infectieziekten, maar braken en diarree zijn ook geen pretje. Wering kan door horren te plaatsen en bestrijden d.m.v. een UV-lamp of een vliegenzak. Vraag naar de mogelijkheden.

Vele verschillende soorten

In Nederland zijn er vele soorten vliegen. De wijfjes komen op vlees af, mannetjes hebben voorkeur voor bloemen. Plagen zijn meestal het gevolg van een dood dier dat ergens is achtergebleven. In de kruipruimte of spouwmuur bijvoorbeeld! Hier leggen ze eitjes in, die als larven het kadaver verwerken. Dit kan een ware explosie in uw binnenruimte veroorzaken.

Wij sporen de bron van de vliegen op

Bemerkt u een plotselinge toename in de hoeveelheid in uw huis of bedrijf? Het vinden van de oorzaak is vaak niet gemakkelijk. Wij gebruiken ervaring en moderne apparatuur om direct naar de kern van het probleem te gaan. Wij traceren eventueel het lijk en ruimen dat op als we erbij kunnen. Zo niet, dan vinden we een andere oplossing om de vliegen te bestrijden. Neem vrijblijvend kontakt op voor mogelijkheden en een afspraak.


Vliegenplaag? Wij helpen!

Neem contact met ons op!

Al onze bestrijdingsdiensten

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.