Bestrijd ratten met Rimdo Ongediertebestrijding 

Heeft u een rat gezien? Dan is bestrijden prioriteit nummer één. Deze knaagdieren zijn dragers van diverse ziekten die voor mensen gevaarlijk kunnen zijn. Bovendien hebben ze ook vaak ongedierte in hun vacht. En een gevestigde rattenpopulatie is niet eenvoudig te verjagen, dus wees er op tijd bij. Rimdo Ongediertebestrijding schiet u graag te hulp.

Hoe gaat de rat te werk?

Ratten komen af op voedsel. Het is dus belangrijk dat u de keuken altijd goed schoon houdt. Ook is het raadzaam om op te passen met composthopen. Deze kunnen als magneet op ratten werken. Verder is het belangrijk u te realiseren dat ratten zich bewegen door gaten in de muur, in de grond en in het riool. Als het even kan, zorgt u er dus voor dat deze op de juiste manier gedicht zijn, zodat ratten niet in uw buurt kunnen komen.

Wat te doen als u toch ratten op het spoor bent?

Ratten zijn te herkennen aan krassende geluiden, schade aan kabels, apparatuur en verpakkingen, uitwerpselen en aan de typische rattengeur, een mix tussen ammoniak en muskus.


Bel een expert
Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn helpt u graag als u last heeft van ratten in of om uw huis. Vooral wanneer u een grotere rattenkolonie signaleert, is een pro van groot belang. 

Rimdo Ongediertebestrijding is KPMB-IPM Rattenbeheersing gecertificeerd en mag, in voorkomende gevallen en onder strikte voorwaarden, ratten ook buiten bestrijden. U kunt ons daarvoor altijd bereiken, maar het kan ook zinvol zijn om preventief advies aan te vragen.

Heeft u vragen? 

Neem contact op

Wilt u meer weten?

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.