Ratten bestrijden met een "KPMB-IPM Rattenbeheersing gecertificeerd" bedrijf

Heeft u een rat gezien? Preventie is prioriteit nummer één. Afval heeft een grote aantrekkingskracht. Wering is de volgende stap en pas daarna volgt bestrijding. Deze knaagdieren zijn ziekte overbrengers die voor mensen gevaarlijk kunnen zijn en bovendien hebben ratten ook vaak ongedierte in hun vacht. Een gevestigde rattenpopulatie is niet eenvoudig te verjagen, dus wees er op tijd bij. Wij helpen u graag met het weren en bestrijden van ratten!

Hoe gaat de rat te werk?

Ratten komen op voedsel af. Het is dus belangrijk dat u de keuken altijd goed schoon houdt. Ook is het raadzaam om op te passen met composthopen. Deze kunnen als een magneet werken. Verder is het belangrijk u te realiseren dat ze zich verplaatsen door gaten in de muur, in de grond en in het riool. Als het even kan, zorgt u er dus voor dat deze op de juiste manier gedicht zijn, zodat ze niet in uw buurt kunnen komen.

Wat te doen als u toch ratten op het spoor bent?

Ratten zijn te herkennen aan krassende geluiden, schade aan kabels, apparatuur en verpakkingen, uitwerpselen en aan de typische rattengeur, een mix tussen ammoniak en muskus.


Bel een expert
Wij helpen u graag als u er last van heeft in of om uw huis. Vooral wanneer u een grotere rattenkolonie signaleert, is snel handelen van groot belang. Wij zijn KPMB-IPM Rattenbeheersing gecertificeerd en mogen, in voorkomende gevallen en onder strikte voorwaarden, ook buiten met vergif bestrijden. U kunt ons daarvoor altijd bereiken, maar het kan ook zinvol zijn om preventief advies aan te vragen over het voorkomen. Neem vrijblijvend kontakt op voor mogelijkheden en een afspraak.


Heeft u vragen? 

Neem contact op

Wilt u meer weten?

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.