Schakel tijdens het muizenseizoen een professional in 

Daalt buiten de temperatuur, dan trekken de muizen de huizen weer in. Ze zoeken daar de warmte en de droogte op. En zijn ze eenmaal binnen, dan zien ze geen reden om nog te vertrekken. Ze knagen aan alles wat los en
vast zit en verspreiden soms nog ziektes ook.

Voorkom muizen: laat geen eten achter

Een klein kruimeltje voor u, is een complete lunch voor een huismuis. Na elke maaltijd goed schoonmaken kan dus enorm helpen. Alle gaten dichten is ook zeer effectief. Maar gebruikt u geen gips of andere harde materialen: daar knaagt de muis zich direct doorheen. Kleverige pasta’s werken beter. Maar uiteindelijk zijn deze methodes zelden compleet waterdicht.

Sporen? Bel Rimdo Ongediertebestrijding

Ziet u een muis door uw huis of kantoorpand in Zuid-Holland rennen, dan weet u dat er waarschijnlijk meer zijn. Er zijn diverse signalen. Plotselinge en regelmatige urinegeur, kleine donkere keuteltjes op het aanrecht en krassende geluiden ’s nachts zijn belangrijke indicatoren. Neemt u deze signalen waar? Neem dan contact op met Rimdo, wij lossen het probleem voor u op. 

Wat kunnen wij voor u doen?

Er zijn talloze technieken om van muizen af te komen. De constructie van het pand biedt kansen en belemmeringen die alleen een ervaren muizenjager ziet. Rimdo Ongediertebestrijding zit al 20 jaar achter muizen aan, en weet precies welke aanpak in uw situatie het beste gaat werken. Een lokaasdoosje, gif of een andere methode? Belt u ons op, dan zijn we snel bij u, en verhelpen het probleem. 

Contact met een pro

Wilt u meer weten?

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.