Schakel voor het bestrijden van muizen Rimdo Ongediertebestrijding in!

Daalt buiten de temperatuur? Is het een natte periode? Of wordt er in de omgeving gesloopt of gebouwd? Dan trekken muizen de huizen in. Ze zoeken daar de warmte, de droogte en voedsel. Zijn ze eenmaal binnen, dan zien ze geen reden om nog te vertrekken. Ze knagen aan alles wat los en vast zit, verspreiden door hun uitwerpselen ziektes en bevuilen alles met hun buiksmeer.

Voorkom muizen: laat geen eten achter

Een klein kruimeltje voor u, is een complete lunch voor een huismuis. Na elke maaltijd goed schoonmaken kan dus enorm helpen. Alle gaten dichten is ook zeer effectief. Maar gebruikt u geen gips of andere harde materialen: daar knaagt de muis zich direct doorheen. Zacht blijvende pasta’s werken beter. Maar uiteindelijk zijn deze methodes zelden compleet waterdicht.

Sporen? Bel Rimdo Ongediertebestrijding

Ziet u een muis door uw bedrijf of huis in Alphen aan den Rijn of omgeving rennen, dan weet u dat er waarschijnlijk meer zijn. Er zijn diverse signalen. Plotselinge en regelmatige urinegeur, kleine donkere keuteltjes op het aanrecht en krassende geluiden ’s nachts zijn belangrijke indicatoren. Neemt u deze signalen waar? Neem dan contact op met Rimdo Ongediertebestrijding, wij lossen met u het probleem op. 

Wat kunnen wij voor u doen?

Er zijn talloze technieken om van muizen af te komen. De constructie van het pand biedt kansen en belemmeringen die alleen een ervaren muizen bestrijder ziet. Rimdo Ongediertebestrijding zit al 20 jaar achter muizen aan, en weet precies welke aanpak in uw situatie het beste gaat werken. Een lokaasdoosje, gif of een andere methode? Belt u ons op, dan zijn we snel bij u, en verhelpen het probleem. 

Contact met een pro

Wilt u meer weten?

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.