Last van muizen? Bestrijd ze snel voor het een plaag wordt!

Een klein kruimeltje voor u, is een complete lunch voor een muis. Na elke maaltijd goed schoonmaken kan enorm helpen. Alle gaten dichten is meer effectief. Gebruik geen purschuim of iets dergelijks , muizen knagen daar makkelijk  doorheen. Zacht blijvende pasta's werken beter. Maar uiteindelijk zijn deze methodes zelden compleet waterdicht. Brand door knaagschade is de laatste tijd meer regel dan uitzondering. En wat te denken van slapeloze nachten door het heen en weer getrippel van muizen? Handel snel om dit te voorkomen.

Schakel ons in voor het bestrijden van muizen!

Daalt buiten de temperatuur? Is het een natte periode? Of wordt er in de omgeving gesloopt of gebouwd? Dan trekken muizen de gebouwen in. Ze zoeken daar warmte, droogte en voedsel. Zijn ze eenmaal binnen, dan zien ze geen reden om nog te vertrekken. Ze knagen aan alles wat los en vast zit, bevuilen en verspreiden door hun uitwerpselen ziektes en hun buiksmeer laten ze overal achter. 

Sporen? Bel Rimdo Ongediertebestrijding

Ziet u er een door uw onderneming of in huis rennen, dan weet u dat er waarschijnlijk meer zijn. Er zijn diverse signalen. Knaagschade, kleine donkere keuteltjes op het aanrecht en krassende geluiden ’s nachts zijn belangrijke indicatoren. Neemt u deze signalen waar? Neem dan contact op voor mogelijkheden en een afspraak en wij lossen het probleem van muizen bestrijden met u op.


Wat kunnen wij voor u doen?

Er zijn talloze technieken om muizen te weren of er vanaf te komen. De constructie van het pand biedt kansen en belemmeringen die alleen een ervaren bestrijder ziet. Wij zitten al meer als 20 jaar achter ze aan, en weten precies welke aanpak in uw situatie het beste gaat werken. Een lokaasdoosje, gif of een andere methode? Neem contact met ons op, dan zijn we snel bij u. We inspecteren, adviseren en bestrijden de muizenoverlast. 

Contact met een pro

Wilt u meer weten?

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.