Muggen en hun gezoem! Rimdo Ongediertebestrijding helpt u in Alphen aan den Rijn en omstreken

Klassiek zeurende aardsvijand van groot en klein! De mug doet ’s zomers dagelijks zijn akelige reputatie eer aan als zij complete bevolkingsgroepen om het uur wakker maakt met gesteek en gezoem. Hoeveel dagen zullen er niet zijn verpest door dit creatuur? Hoeveel vakanties onderbroken en hoeveel picknicks gestaakt? De mug. Miniatuurdemon met vleugels. Liever kwijt dan rijk. Maar de keiharde realiteit dringt zich aan u op als u weer gestoken bent.

Pak het probleem aan bij de bron

Muggenlarven ontwikkelen zich in stilstaand in water. Heeft u dus ergens dichtbij of onder uw huis poeltjes of water staan, dan weet u wat u te doen staat als u van uw muggen af wilt. Wist u dat ze in Afrika complete afgravingen doen om te draineren tegen malaria? De methode is effectief, maar arbeidsintensief. In Alphen aan den Rijn en omstreken voeren we soortgelijke technieken uit.

Rimdo Ongediertebestrijding denkt met u mee

U kunt muggen tijdelijk bestrijden met chemische middelen. Dit werkt boven het wateroppervlak, maar niet onder water, waar de voortplanting verder gaat. Wij brengen een laagje parafine aan op het wateroppervlak. Dit creëert een verstikkende laag waardoor de muggenlarven het niet overleven.

De blik van een expert
Het kan zin hebben om een expert in te schakelen die in uw specifieke situatie met u mee kijkt. Wij stellen de bron van het water vast en adviseren u dit weg te pompen. Komt het water telkens terug, dan adviseren wij u het water met regelmaat af te laten pompen. 


Wilt u preventief advies?

Bel Rimdo

Wilt u meer weten?

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.