Muggen bestrijden om hun gesteek en gezoem! 

Muggen zijn in beginsel onschuldige insecten die leven van nectar. Het zoemend geluid,  door het trillen van de vleugels, en het steken maakt ze aartsvijand van groot en klein! Steekmuggen kunnen veel schade aanrichten vanwege ziektes die ze kunnen verspreiden. Ook andere muggen kunnen voor overlast zorgen al kunnen ze niet steken, voorbeelden zijn langpootmuggen waarvan de larven het gazon aantasten, motmuggen die massaal kunnen opduiken bij een gesprongen riolering, rouwmuggen die in reusachtige zwermen kunnen voorkomen en tijgermuggen die steeds meer in Nederland voor komen en weer wel kan steken.

Pak het probleem aan bij de bron

Muggenlarven van steekmuggen ontwikkelen zich in stilstaand water. Heeft u ergens dichtbij of onder uw huis poeltjes of water staan? Als u van uw muggen af wilt moet u kruipruimtes droog pompen en stilstaand water voorkomen. Dit zijn de eerste stappen die u kunt nemen.

Rimdo Ongediertebestrijding denkt met u mee

U kunt ze tijdelijk bestrijden met chemische middelen. Dit werkt boven het wateroppervlak, maar niet onder water, waar de voortplanting verder gaat. Wij brengen een laagje aan op het wateroppervlak. Dit creëert een verstikkende laag waardoor de larven het niet overleven.

De blik van een expert
Het kan zin hebben om een expert in te schakelen die in uw specifieke situatie met u mee kijkt bij het muggen bestrijden


Wilt u preventief advies ten aanzien van het bestrijden? 

Neem vrijblijvend kontakt op voor mogelijkheden en een afspraak.

Bel Rimdo

Wilt u meer weten?

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.