Mollen bestrijden om hopen in uw gazon of land te voorkomen

Mollen, geinige beetjes, maar knap irritant als ze met hun hopen uw hele gazon of land vernielen of uw nette gazon besmeuren met lelijke bruine vlekken. Er zijn diverse manieren om van mollen af te komen. Wij helpen u daar graag bij.

De levenswijze van de mol

Het is een vrij groot zoogdier met een zwarte vacht. Het territorium van een enkel exemplaar kan tot 400 m2 beslaan. De gangenstelsels van buur mollen kunnen verbonden zijn door hoofdgangen, die een nog veel groter territorium kunnen beslaan. Deze blinde graver oriënteert zich hoofdzakelijk op tast en gehoor. Een mol eet zo’n 80 gram wormen, slakken en insecten per dag. In het proces kunnen ze wortels uitgraven waardoor gehele planten afsterven.

Neem direct contact op

Hoe bestrijden wij de mol?

Mollen bestrijden doen wij met klemmen of carbid. Het vangen met een mollenklem kan effectief zijn, maar neemt soms wel wat tijd in beslag. Houd er vooral rekening mee dat het langer duurt als er meerdere aanwezig zijn. Hier is kunde voor nodig. Wij hebben deze kennis en helpen u graag. Wij geven u ook advies over hoe u ze kunt voorkomen.

Wilt u hulp bij het bestrijden in uw tuin?

Neem direct contact op

Wilt u meer weten?

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.