Mieren bestrijden bij overlast in gebouwen 

Mieren zijn ijverige en slimme diertjes. Ze zijn constant bezig met het voeden en onderhouden van hun kolonie, en soms kruisen ze daarbij ook uw pad. Dan kan overlast het gevolg zijn. Als mieren uw onderneming of huis binnenkomen, kunnen ze daar uit hygiënisch oogpunt ongewenst zijn. Dit gebeurt al vanaf het voorjaar als het een paar dagen mooi weer is.

Wat kunt u doen tegen mieren?

Voorkom mieren liever. Dek voedsel af, ruim gemorste etenswaren direct op, verwijder voedselresten uit de hele keuken, houd compost afgedekt en ruim ook voedsel voor huisdieren op als ze uitgegeten zijn. Soms helpt het ook om toegangspunten te dichten, maar in oudere panden kan dit een hele klus zijn.

Mierenplaag
Heeft een kolonie het op uw voedsel voorzien, dan zijn er vele foefjes in de omloop om van een plaag af te komen. Huis- tuin- en keukenmiddeltjes werken soms, maar niet altijd. Bepaalde planten en geuren kunnen mieren inderdaad afschrikken. Maar komen ook zo weer bij u binnen. Laat mieren bestrijden door een gediplomeerd bestrijder.

Neem direct contact op

Hulp van een professional

Wilt u snel en voor lange duur van het mieren probleem af, dan schakelt u ons in. Als getrainde professionals lokaliseren en bestrijden wij gehele nesten. Wij kunnen u ook helpen met advies of inspecties. Dit doen we o.a. in de regio Alphen aan de Rijn, Boskoop tot aan Gouda, Bodegraven, Leiden, Woerden en Zoetermeer. 


Wilt u meer weten? 

Neem vrijblijvend kontakt op voor mogelijkheden en een afspraak.
Neem contact op

Wilt u meer weten?

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.