Mierenoverlast in Alphen aan den Rijn of omstreken? 

Bel Rimdo Ongediertebestrijding

Mieren zijn ijverige en slimme diertjes. Ze zijn constant bezig met het voeden en onderhouden van hun kolonie, en soms kruisen ze daarbij ook uw pad. Dan kan ernstige overlast het gevolg zijn. Als mieren een bedrijfspand of huis binnenkomen, kunnen ze daar behoorlijke schade aanrichten. Dit gebeurt vooral in de zomer, wanneer ze het actiefst zijn.

Wat kunt u doen tegen mieren?

Voorkom mieren liever. Dek voedsel af, ruim gemorste waren direct op, verwijder voedselresten uit de hele keuken, houd compost afgedekt en ruim ook voedsel voor huisdieren op als ze uitgegeten zijn. Soms helpt het ook om toegangspunten te dichten, maar in oudere panden kan dit een hele klus zijn.

Mierenplaag
Heeft een kolonie het op uw voedsel voorzien, dan zijn er vele foefjes in de omloop om van een plaag af te komen. Huis- tuin- en keukenmiddeltjes werken soms, maar niet altijd. Bepaalde planten en geuren kunnen mieren inderdaad afschikken. Maar de mieren komen ook zo weer bij u binnen.

Neem direct contact op

Hulp van een professional

Wilt u snel en voor lange duur van het mierenprobleem af, dan schakelt u Rimdo Ongediertebestrijding in. Als getrainde professionals lokaliseren en verwijderen wij gehele nesten. Wij kunnen u ook helpen met advies of inspecties. Dit doen we in de regio Alphen aan de Rijn, Boskoop tot aan Gouda, Bodegraven, Leiden, Woerden en Zoetermeer.

Wilt u meer weten?

Neem contact op

Wilt u meer weten?

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.