Kakkerlakken verspreiden ziektekiemen

U haalt iets weg of als het licht aan gaat zie u iets wegschieten? Een kakkerlak. Niet gek, dit beestje plant zich razendsnel voort, verspreidt allerlei ziektes en uitwerpselen. Het insect tast voedsel aan, waardoor dat direct onveilig is voor consumptie. 

Merkt u een kakkerlak op in uw huis, dan is directe actie geboden.     

Hoe voorkomt u kakkerlakken?

Een goede hygiëne is de basis om kakkerlakken te voorkomen, maar dit biedt geen garantie. Het insect moet zo min mogelijk voedsel en vocht kunnen vinden. Het mijdt kou, dus houd eten in de koelkast. Het helpt om de temperatuur binnenshuis onder de 20ºC te houden.


Hoe komt de kakkerlak binnen?
De Europese soorten kakkerlakken vliegen doorgaans niet goed. Ze kruipen naar binnen via kiertjes rondom verwarmingsbuizen en vloerbedekking. Ook kunnen kakkerlakken via tweedehands meubilair en bagage naar binnen komen.

Neem direct contact op

De feromonenval

Heeft u last van enkele kakkerlakken, dan kan een feromoonval uitkomst bieden. Een lokstof lokt de kakkerlakken naar binnen en ze komen nooit meer buiten. Deze vallen bevatten geen chemische stoffen, en werken preventief.

Neem contact op

Een serieuze plaag bestrijden

Is de plaag te groot geworden, dan is het tijd om een pro in te schakelen. Rimdo Ongediertebestrijding is in de regio Alphen aan den Rijn en omstreken snel ter plaatse voor een inspectie. Wij maken een bestrijdingsplan op maat, en nemen direct toepasselijke maatregelen.


Wilt u overleggen over kakkerlakken?

Neem contact op

Wilt u meer weten?

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.