Kakkerlakken bestrijden omdat ze eten vervuilen en ziektes overbrengen

U haalt iets weg of als het licht aan gaat zie u iets wegschieten? Kakkerlakken! Niet gek, deze insecten planten zich razendsnel voort, verspreiden allerlei ziektes, uitwerpselen en vervellingshuidjes. Hierdoor tasten ze voedsel aan, waardoor dat onveilig is voor consumptie. Heeft u kakkerlakken gezien? Dan is directe actie geboden.     

Hoe voorkomt u kakkerlakken?

Kakkerlakken zijn alleseters. Een goede hygiëne is de basis om kakkerlakken te voorkomen. Kakkerlakken kunnen zicht snel voort bewegen en kruipen in naden en kieren. Het beste is om naden en kieren in o.a. keukens af te dichten maar dit biedt geen garantie. 


Hoe komt de kakkerlak binnen?
De meest voorkomende kakkerlak is de Duitse kakkerlak. Door reizen en transport van bagage en goederen verspreiden kakkerlakken zich. Ook kunnen kakkerlakken via tweedehands meubilair of gebruikte spullen naar binnen komen. Ze verspreiden zich via kiertjes rondom verwarmingsbuizen en naden en kieren.

Neem direct contact op

De feromonenval

Heeft u last van enkele kakkerlakken, dan kan een feromoonval uitkomst bieden. Een lokstof lokt de kakkerlakken naar binnen en ze komen nooit meer buiten. Deze vallen bevatten geen chemische stoffen, en werken preventief.

Neem contact op

Een serieuze plaag bestrijden

Is de plaag te groot geworden, dan is het tijd om kakkerlakken te bestrijden en een bestrijder in te schakelen. Wij zijn in de regio Alphen aan den Rijn en omstreken snel ter plaatse voor een inspectie. Wij maken een bestrijdingsplan op maat, en nemen direct toepasselijke maatregelen.


Wilt u overleggen welke kakkerlakken bestrijding voor u het beste is?

Neem vrijblijvend kontakt op voor mogelijkheden en een afspraak.

Neem contact op

Wilt u meer weten?

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.