Kakkerlakken bestrijden door ervaren professional

Ziet u iets wegschieten als u het licht aandoet of iets weghaalt? Oh nee, kakkerlakken! Niet gek, deze insecten planten zich razendsnel voort, verspreiden allerlei ziektes, uitwerpselen en vervellingshuidjes. Hierdoor tasten ze voedsel aan wat zeer onveilig is voor consumptie. Heeft u kakkerlakken gezien? Dan is directe actie vereist!

Neem direct contact op!

Hoe voorkomt u kakkerlakken?

Kakkerlakken zijn alleseters. Een goede hygiëne is de basis om kakkerlakken te voorkomen. Kakkerlakken kunnen zich snel voortbewegen en kruipen in naden en kieren. Voor het voorkomen van kakkerlakken kunt u het best naden en kieren goed afdichten, waaronder in de keuken. Hoewel dit geen garantie biedt, is dit wel weer een stapje in de goede richting. 


Hoe komen kakkerlakken binnen?
De meest voorkomende kakkerlak is de Duitse kakkerlak. Door reizen en transport van bagage en goederen verspreiden die kakkerlakken zich. Ook kunnen kakkerlakken via tweedehands meubilair of gebruikte spullen bij u naar binnendringen. Ze verspreiden zich via kiertjes rondom verwarmingsbuizen en naden en kieren in muren.

Neem direct contact op!

Kakkerlakken bestrijden met feromoonval

Ervaart u last van enkele kakkerlakken? Dan kan een feromoonval eventueel uitkomst bieden. Dit is een val voor kakkerlakken met lokstof die ze naar binnen lokt. Is de kakkerlak eenmaal binnen? Dan kan deze er niet meer uitkomen. Een fijne bijkomstigheid is dat deze vallen geen chemische stoffen bevatten en preventief werken.

Heftige kakkerlakkenplaag? Laat kakkerlakken bestrijden door expert!

Is de plaag te groot geworden? Dan is het tijd om kakkerlakken te bestrijden en een ervaren ongediertebestrijder in te schakelen. Wij zijn in de regio Alphen aan den Rijn en omstreken snel ter plaatse voor een inspectie. Vervolgens maken wij een bestrijdingsplan op maat en nemen we direct toepasselijke maatregelen. We doen alles voor snel en preventief resultaat!


Neem contact op via onderstaand contactformulier of bel 0172-508931!

Kakkerlakken bestrijden? 

Wij helpen!

Neem contact met ons op!

Onze bestrijdingsdiensten

Rimdo Plaagdierbeheersing
J Keplerweg 8q
2408 AC Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Plaagdierbeheersing uit Alphen aan den Rijn bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.