Bedwantsen bestrijden met stoom van 180º C

Bedwantsen zijn platte, ovaal roodbruine insecten van ongeveer 6 mm groot die zich voeden met bloed van de mens. Bedwantsen leven in en rond het bed,  in het matras of in de naden en kieren maar ook achter de plinten, stopcontacten, schilderijen enz. Ga bij het vermoeden van wantsen niets verslepen. Grote kans dat u het probleem dan erger maakt. Laat het bestrijden over aan een professional.

Hoe bestrijden wij bedwantsen?

Een bedwantsen beet, meestal in armen of benen, is te herkennen aan een opgezwollen jeukerige huid. Ga na of u bedwantsen heeft. Dit kunt u doen door het matras en de bank goed te controleren op eitjes, rode vlekken en de beestjes zelf. Treft u sporen aan, zorg dan dat de besmetting zo lokaal mogelijk blijft. Verplaats geen spullen van de besmette ruimte naar een ander vertrek. Gooi een stofzuiger zak direct buitenshuis weg. Wilt u er snel vanaf? Bel ons direct. Weet u niet zeker of u bedwantsen heeft? Wij bieden ook inspecties.

Stoom van 180ºC gemixt met een water en alcohol oplossing
Bedwantsen bestrijden wij door de besmette plekken te behandelen met een stoomstraal van 180º C gemixt met een op water en alcohol gebaseerde oplossing . Dit doodt de volwassen bedwantsen, maar ook de nimfen en de eitjes. Bovendien spuit het stoom gemakkelijk de kiertjes in, waardoor ook moeilijk bereikbare plaatsen snel bedwants vrij worden gemaakt. Aansluitend kan eventueel een insecticide aangebracht worden waardoor een dodelijke combinatie ontstaat.


Wilt u een inspectie, advies of opdracht geven tot bestrijden in de regio Alphen aan den Rijn en omstreken? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend kontakt op voor mogelijkheden en kosten.

Wilt u meer weten?

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.