Rimdo Ongediertebestrijding helpt u van uw bedwantsen af

Bedwantsen zijn kleine bijtende beestjes die leven van bloed van zoogdieren, waaronder de mens. Het wezentje kan binnen één nacht vele keren toeslaan, waardoor er jeukende plekken ontstaan. Soms duurt het dagen voordat de klachten verschijnen. De laatste jaren is de bedwants in Nederland in opmars. Deze parasiet wordt doorgaans opgelopen in hotels en meegenomen in kleding of koffers. Ga bij het vermoeden van bedwantsen niets verslepen. Grote kans dat u het probleem dan erger maakt. 

Laat het bestrijden van bedwantsen over aan een professional.

Hoe bestrijd ik bedwantsen?

Heeft u regelmatig onverklaarbare irritante bultjes op uw lichaam, veelal geplaatst in rijen? Ga na of u bedwantsen heeft. Dit kunt u doen door het matras en de bank goed te controleren op eitjes, rode vlekken en de beestjes zelf. Treft u sporen aan, zorg dan dat de besmetting zo lokaal mogelijk blijft. Verplaats geen spullen van de besmette ruimte naar een ander vertrek. Gooi een stofzuigerzak direct buitenshuis weg. Wilt u er snel vanaf? Bel Rimdo Ongediertebestrijding. Weet u niet zeker of u bedwantsen heeft? Wij bieden ook inspecties.

180ºC
Wij behandelen het vertrek met een stoomstraal van 180º C. Dit doodt de volwassen insecten, maar ook de nimfen en de eitjes. Bovendien spuit het stoom gemakkelijk de kiertjes in, waardoor ook moeilijk bereikbare plaatsen snel bedwants vrij worden gemaakt. Aansluitend wordt een insecticide aangebracht waardoor een dodelijke combinatie ontstaat.

Wilt u een inspectie, advies of bestrijding van bedwantsen in de regio Alphen aan den Rijn en omstreken? Rimdo Ongediertebestrijding helpt u graag.

Wilt u meer weten?

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.