Inspecties, adviseren, weringsmaatregelen en waar nodig bestrijden

We verrichten onze diensten zowel op contract als ad hoc basis. Zo kunt u ons inhuren voor regelmatige inspecties en analyses van uw pand om plagen zo veel mogelijk te voorkomen. Door middel van hygiënische en bouwkundige maatregelen kunt u de kans op ongedierte aanzienlijk verminderen. Regelmatige inspecties verkleinen de kans op ongedierte plagen. 

Constateert u toch een plaag? Wij komen bij u langs, onderzoeken het probleem en geven u advies over de te nemen maatregelen.

Heeft u in uw huis last van muizen? Niet zo mooi. Bel Rimdo Ongediertebestrijding; Waar Rimdo komt, verdwijnt de muis!

Plaagdieren snel verwijderd door Rimdo

Constateert u in Zuid-Holland ongedierte? Bel ons direct. Wij verrichten voor zakelijke en particuliere klanten werkzaamheden in de gehele regio. Wij zijn lid van brancheorganisatie Platform Plaagdierbeheersing Nederland. Deze organisatie komt op voor iedereen die direct of indirect betrokken is bij plaagdierbeheersing of houtverduurzaming.

Neem direct contact op
Wespenbestrijding is werk voor een professional

24-uursservice

Binnen 24 uur na het telefoongesprek kunnen we ter plaatse zijn. Ook als u zelf niet precies weet welk insect uw pand bezet, zoeken wij dat snel uit. Na elke behandeling krijgt u van ons adviezen die u vanaf dan kunt volgen om herhaling te voorkomen. Een regelmatige inspectie kan problemen vroegtijdig aan het licht brengen.

Neem direct contact op

Wilt u meer weten?

Rimdo Ongediertebestrijding
Ortolaanstraat 15
2406 DX Alphen aan den Rijn 


Kvk: 28026693 


Contactgegevens 
0172 – 508 931

Email 
info@rimdo.nl

Rimdo Ongediertebestrijding uit Alphen aan den Rijn
bestrijdt uw ongedierte in heel Zuid-Holland en daarbuiten.